Termopan

Geam din Termopan

Geamul termopan este denumirea populara pentru un sandwich format din doua foi de sticla lipite perimetal prin intermediul unei baghete de aluminiu si al unor sigilanti de tip membrana cauciucata. Rezultatul este un geam cu caracteristici de izolare termica deosebita care pastreaza transparenta necesara spatiilor vitrate.

Beneficii

Eficiența energetică reprezintă un prim avantaj pentru care ar trebui să iai în calcul posibilitatea de a opta pentru un geam termoman. Economisirea energiei și utilizarea eficientă sunt elemente foarte importante și va trebui să le ai în vedere în momentul echipării ferestrelor.

Durabilitatea reprezintă o altă chestiune importantă și va trebui să ai în vedere în momentul în care vei achiziționa sisteme de acest tip.

Securitatea este foarte importantă și va trebui să ai în vedere acest aspect, pentru a beneficia mereu de siguranța dorită. Printr-un geam termopan, vei avea posibilitate de a îmbunătăți semnificativ securitatea casei optând pentru sisteme de ferestre eficiente.

•Calitatea unor geamuri din termopan nu va lăsa niciodată de dorit, fiind soluția optimă de achiziționare în raport cu celelalte tipuri de ferestre.

Partener oficial

Contactați-ne pentru о consultarea profesionala

069112156

str.Doina 152/1


interactive google map for website