Sisteme Glisante

De ce sisteme glisante?

Ușile glisante din sticlă pot fi un beneficiu extrem de stilat pentru casa D-stra. Există multe avantaje la instalarea acestor uși stilate din punct de vedere estetic în casă. Acestea maximizează iluminația naturală și sporesc fluxul de aer în încăpere

Beneficii

Lumina - geamurile mari de sticlă din ușile glisante permit multă lumină să pătrundă cu ușurință în încăpere. Cu geamuri care rulează de la sol până la partea de sus a panoului ușii, este posibil să nu fie nevoie să aprindeți nici o lumină în casă în timpul zilei! Acest lucru vă ajută să vă transformați casa într-o zonă de economisire a energiei și să reduceți facturile lunare. În același timp, iluminatul natural vă face casa mai primitoare și mai atrăgătoare.

Aspect estetic - ușile glisante pot adăuga frumusețe și eleganță casei. Numeroasele opțiuni disponibile includ opțiuni ecologice și eficiente din punct de vedere energetic. Alegeți o ușă care poate adăuga farmecul și personalitatea casei D-stră. Înlocuind un perete solid, ușile glisante vă pot scăpa de acel sentiment neplăcut de înghesuială și pot face o cameră să pară mai spațioasă.

Priveliște - când adăugați o fereastră mare, faceți natura și mediul exterior o parte a casei D-stră. Vederea spre exterior vă va fi la dispoziție 365 de zile pe an. Ușile glisante din sticlă sunt deosebit de utile pentru părinții copiilor, deoarece facilitează supravegherea celor mici în timp ce se joacă afară.

Fluxul de trafic - aceste uși mai mari permit un flux mai mare de trafic de oameni către și dinspre casă. Sunt bune pentru întâlniri cu familia și prietenii sau pentru grătare în curtea din spate. Sunt ușor de utilizat, durabile, cu întreținere redusă și ușor de curățat. Uneori este posibil să aveți obiecte mari care trebuie mutate în sau în afara casei, cum ar fi canapele, paturi, jucării sau mese. Dimensiunea mai mare a ușii permite navigarea și accesul ușor. Pot fi de două ori mai largi decât ușile de intrare de dimensiuni regulate.

Sisteme PVC

Partener

Sisteme din Lemn

Partener

Sisteme Aluminiu

Parteneri

Contactați-ne pentru о consultarea profesionala

069112156

str.Doina 152/1


interactive google map for website