Porți de garaj

Porți secționale

Porțile secțioanale sunt alcătuite din panouri sandwich, din oțel zincat cu accesorii din cauciuc, fapt ce lungește durata de viață. Sunt predestinate pentru închiderea depozitelor și altor spații industriale. Sunt disponibile in mai multe culori și suprafețe de strat de protecție final. Acționarea lor are loc manulă cît și automat cu moto și telecomandă.

Beneficii

Protecție împotriva intrusurilor - protejare împotriva intrusilor a proprietații private, ferestrelor, ușilor, vitrinelor și a balcoanelor.

Economie a energiei - utilizarea raționala a aparatelor de climatizare și de încalzire, datorită retenției de caldura suplimentară in timpul iernii și păstrarea temperaturii joase în timpul verii.

Protecție de razele solare - se salvează răceala confortabila în zilele calde, protejînd perdele, mobila si covoarele de la decolorare atunci cînd sunt expuse la lumina soarelui.

Izolație termică- în ceea ce privește calitatea izolației termice, porțile rulante pot fi comparate cu zidurile din cărămidă. Ca urmare a utilizării sigilanților specializați de-a lungul conturului deschizăturii, în partea de jos a cortinei și între lamele, porțile nu numai că păstrează bine căldura, dar și protejează perfect spațiile interioare împotriva prafului și a curenților de aer.

Contactați-ne pentru о consultarea profesionala

069112156

str.Doina 152/1


interactive google map for website