Ferestre și uși cu Termopan

PVC

Legend

Avantajele ferestrelor și ușilor Legend

Performanță ridicată pentru izolare termică - Pentru a vă oferi un nivel cât mai ridicat de izolare termică, sistemul Legend a fost proiectat în așa fel încât să cuprindă cât mai multe elemente de construcție importante. Acest sistem cu 6 camere de izolare, cu o lățime a profilului de 80 mm, cu 3 garnituri (una pe mijloc), oferă un coeficient de conductivitate a căldurii (Uf) foarte scăzut având valoarea de 1,17 W/m²K. Acest sistem de lățime 80 mm oferă posibilitatea aplicării geamului tripan de 44 mm care oferă valori scăzute Uf=0,6-0,7 W/m²K. Datorită coeficientului de conductivitate al profilului cât și al pachetului de sticlă , rezultă o valoare superioară Uw = 0,95 W/m²K.

Rezistență - Armăturile folosite la profilele sistemului Legend oferă valori de rezistență sporite. Conform calculelor de rezistență în zonele afectate de vânt puternic acest sistem oferă posibilitatea de a construi ferestre cu o suprafața mai mare față de cele clasice.

Vitrarea - Se pot folosi atât la uși cât și la ferestre pachete de sticlă de grosimi : 24;30;36;44 și 52 mm. Sistemul Legend de la Deceuninck oferă o paletă bogată de culori pentru toate gusturile.

Zendow

Avantajele ferestrelor și ușilor Zendow

Izolare superioară - Proiectat cu 5 camere de izolare și o lățime a profilului de 70 mm, sistemul PVC de ferestre Zendow Plus oferă performanțe excelente de izolare termică. Coeficientul de transfer termic al sistemului testat la institutul IFT Rosenheim este Uf=1,3-1,4 W/m²K. Pentru sistemul cu garnitură mediană valoarea certificata este Uf=1,3 W/m²K.

Performanță acustică - Izolarea acustică este foarte importantă în zilele noastre în care trăim într-o lume zgomotoasă. Sistemul Zendow are încorporat direct din fabricație în 2 camere izolație fonică care asigură o izolare acustică mai performanță decât cele introduse manual. În plus, datorită caracteristicilor materiei prime a PVC-ului precum și a structurii multicamerale a sistemului Zendow se asigură un confort perfect în zonele cu zgomot mare datorat traficului intens.

Rezistență structurală - Datorită ofertei largi de produse, sistemul Zendow se pretează la orice tip constructiv. Profilele speciale de rigidizare oferă cele mai bune soluții împotrivă presiunii ridicate a vântului.

Respectarea mediului înconjurător - Ușile produse cu sistemul Zendow asigură un mediu sănătos datorat nivelului ridicat de izolare precum și a caracteristicilor care asigură o investiție pe termen lung: întreținere ușoară și 100% reciclabile la sfârșitul perioadei de viață.

Everest Max

Avantajele ferestrelor și ușilor Zendow

Izolare superioară - Sistemul Everest Max este proiectat cu 4 camere de izolare și o lătime a profilului de 60mm cu 2 garnituri de etanșare. Utilizarea garniturilor TPE, permite sistemului o sudura efectivă la colț, asigurând astfel un nivel ridicat de izolare.

Inovație și compatibilitate - Sistemul Everest Max are un design special înclinat care măreste viteză de scurgere a apei. Sistemul permite construcția de ferestre speciale cum ar fi cele pliante, glisante paralel, cu deschidere spre exterior,etc. În scopuri de sigurantă se poate monta un mecanism de închidere. Acest sistem este compatibil cu alte sisteme (plase de insecte, rulouri, obloane,etc.)

Partener oficial

Aluminiu

Geamuri din Aluminiu

Sunt considerate mai durabile decât lemnul și, de asemenea, foarte accesibile, asemănătoare cu PVC. Cantitatea de timp și bani necesari pentru întreținerea pe termen lung este redusă.

Avantajele ferestrelor din Aluminium

Accesibilitate - aluminiu este una dintre opțiunile cele mai ieftine pentru ferestrele noi. Singurul alt tip care este competitiv în ceea ce privește costul este PVC. Lemnul și fibra de sticlă sunt de obicei mult mai scumpe.

Durabilitate - unul dintre principalele motive pentru care ferestrele din lemn sunt eliminate treptat de alte stiluri este că le lipsește aceeași valoare pe termen lung. Aluminiul este rezistent, deoarece este metalic și are o durată mai lungă de viață.

Întreținerea - se realizeaza rapid, ușor și cu costuri insesizabile. Întreținerea constă in curațarea periodica de praf și mentenanța părților de feronerie.

Bariera termoizolanta si fonica – Profilul din aluminiu are în interior un design special, ce nu poate fi realizat în lemn. Camerele de aer reprezinta scutul necesar în scop de stopare a pierderilor de caldura.

Parteneri oficiali

Lemn

Geamuri din Lemn

Fie că dețineți o casă istorică, fie că casa D-stra este cea mai modernă clădire din stat, ferestrele din lemn pot fi o caracteristică fantastică de design pentru exterior. Deși aspectul este în mod tradițional mai clasic, cu toate tăieturile și culorile ferestrelor din lemn care sunt în aceste zile, este garantat că veți găsi stilul perfect indiferent de decorul D-stra. Oh, și cea mai bună parte? Ferestrele din lemn sunt extrem de durabile, ecologice și unele dintre cele mai rentabile investiții pe care le puteți face.

Avantajele ferestrelor din Lemn

Durabilitate - ferestrele din lemn sunt rezistente la căldură, frig, la ploaie.  Aceste proprietăți sunt esențiale pentru a vă asigura că nu apar defecțiuni ale etanșării, fie în cadrul ferestrei în sine, fie între fereastră și geamurile de sticlă, care lasă aerul exterior să intre în casa D-stra și determină creșterea facturii de energie.

Ușor de întreținut - este adevărat că, dacă nu sunt sigilate corespunzător, ferestrele din lemn pot fi ușor deteriorate și sunt susceptibile la dăunători. Cu toate acestea, ferestrele din lemn de înaltă calitate au aplicate pe ele etanșe durabile și de lungă durată și trebuie curățate periodic doar cu puțin săpun lichid de uz casnic și o cârpă moale, poate o dată în primăvară și apoi din nou în toamnă.

Design - ferestrele din lemn pot fi tăiate practic în orice stil și pot fi vopsite în orice culoare imaginabilă. De la lucrări complexe de defilare sau sculpturi, mulaje impunătoare ale coroanei sau pur și simplu panouri, există o fereastră din lemn care poate fi creată pentru a se potrivi exact cu aspectul și senzația casei D-stra. V-ați săturat de culoare după câțiva ani? Doar se șlefuiește, se prepară și se revopseste după dorința inimii voastre. Este atât de ușor.

Rentabilitate - Este adevărat că ferestrele din lemn costă mai mult decât metalul sau vinilul. Cu toate acestea, deoarece ferestrele din lemn îngrijite corespunzător sunt mai durabile decât orice alt material și sunt mai eficiente din punct de vedere energetic, veți economisi mult mai mulți bani pe termen lung, ceea ce compensează investiția inițială.

Partener oficial

Contactați-ne pentru о consultarea profesionala

069112156

str.Doina 152/1


interactive google map for website